SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Hur blir jag medlem i Nacka Judoklubb
Vill du träna Judo med oss måste du först ansöka om medlemskap i Nacka Judoklubb. För att ansöka om medlemskap måste du klicka på knappen Medlemskap ovan, eller klicka på följande länk: Medlemskap, där du fyller i ett formulär med person- och kontaktuppgifter, samt eventuella kommentarer. Detta formulär hanteras utav klubbens medlemsansvarige som återkommer till dig med mera information. 
 
Vi erbjuder träningar från 4 års ålder uppåt och välkomnar alla från nybörjare till avancerade utövare. Baserat på ålder och erfarenhet kommer klubbens medlemsansvarige att försöka hitta den lämpligaste gruppen. Tyvärr förekommer kö till de flesta av våra grupper och därför finns det ingen garanti att en ny ansökande får plats direkt. 
 
Judo4Balance (Falltrygghet)
För att anmäla dig till vårt fallpreventiva träningsprogram Falltrygghet för äldre använder du bokningsformuläret (klicka länk). För mera information om träningsprogrammet se Falltrygghet för äldre.